A- A A+

Arhiva 2018

Владимир Батез посетио Општину Оџаци и свечано отворио 3. Сајам спорта

.

naslovna odzaciУ петак 2. фебруара 2018. године Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је општину Оџаци. Господина Батеза примила је председница општине Оџаци Латинка Васиљковић са својим сарадницима. Састанку је такође присуствовао и Давор Штефанек наш прослављени шампион у рвању и актуелни председник Спортског савеза Србије. У току радног састанка разговарало се о будућим заједничким пројектима Секретаријата и Општине у циљу унапређења спортске инфраструктуре.
Поред господина Батеза, госпође Латинке и господина Штефанека, радном састанку су присуствовали помоћник председнице општине Милорад Станишић, члан општинског већа за спорт Небојша Николић, члан Управног одбора Спортског савеза Војводине Михајло Сујер, саветник у покрајинском секретаријату за спорт и омладину Драган Величковић, генерални секретар Спортског савеза Србије Горан Маринковић, Власко Грујичић и Славко Родић.
Након састанка у општини радни део је настављен у Спортско-пословном центру Оџаци где је угледне званице поздравила председница Спортског савеза општине Оџаци Јелена Игњатић. Посебна част припала је господину Батезу који се први обратио присутнима и свечано отворио 3. Сајам спорта у овиру манифестације „Дан спорта“ у општини Оџаци. Господин Батез је истакао огроман значај оваквих целодневних спортских манифестација и похвалио Спортски савез општине Оџаци што се изузетно залаже за развој спорта, посебно за спорт деце и младих. Након тога присутнима су се обратили Давор Штефанек и Латинка Васиљковић.
Овом приликом покрајинском секретару за спорт и омладину уручена је специјална плакета за допринос развоју спорта у општини Оџаци.
У оквиру Сајма спорта одржана је промоција бесплатних програма Спортског савеза општине Оџаци, а представиле су се и школе пикада, рукомета, шаха, борилачких спортова, стрељаштва, тениса, стоног тениса, бициклизма, атлетике, пливања, одбојке, фудбала, спортског риболова и плеса. Такође је приређена изложба фотографија „Спорт у Оџацима”.
У вечерњим часовима организована је додела признања најбољима у областима спорта у општини Оџаци за 2017. годину. Испред покрајинског секретаријата за спорт и омладину свечаној додели присуствовао је Драган Величковић. Од многобројних званица треба истаћи да је свечаној додели присуствовала потпредседница Скупштине АП Војводине Снежана Седлар, генерални секретар Спортског савеза Војводине Младен Стојшин као и многи други.

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK