A- A A+

Arhiva 2018

Спортски савез града Зрењанина наградио најбоље

.

naslovnaУ среду, 14. фебруара 2018. године одржана је свечаност поводом годишње награде Спортског савеза града Зрењанина. Испред Покрајинског секретаријата за спорт и омладину свечаној додели прусуствовали су заменик Покрајинског секретара за спорт и омладину Љубомир Станисављев и помоћница за спорт Аранка Биндер који су учествовали и у додели награда најбољима.
Сваке године Спортски савез града Зрењанина у сарадњи са градом награђује најбоље у спорту на територији града Зрењанина и додељује посебна признања за остварене резултате и допринос афирмацији спорта.

Градоначелник Чедомир Јањић поздравио је присутне и захвалио се свима на успесима. Заменик Покрајинског секретара за спорт и омладину Љубомир Станисављев такође је честитао награђенима и учествовао у додели признања.
Спорт је нешто најлепше што краси наш град и нашу земљу, и у спорт се мора више улагати- истакао је господин Станисављев.
Светски шампион у рвању Виктор Немеш и бронзана каратисткиња са европског шампионата и првакиња Балкана Сања Цвркота добитници су годишње награде Спортског савеза града Зрењанина за 2017. годину у сениорској категорији. Најбоље спортске екипе су Стонотениски клуб инвалида “К2” у мушкој, и Женски одбојкашки клуб “Клек МД Зрењанин”, у женској конкуренцији. С обзиром да су Немеш и Цвркота на припремама ван Зрењанина, у њихово име награде су примили представници клубова.

Поред представника Покрајинског секретеријата за спорт и омладину, свечаности су присуствовали и представници Олимпијског комитета Србије, Спортског савеза Србије, Спортског савеза Војводине, Покрајинског завода за спорт и медицину спорта.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK