A- A A+

Arhiva 2018

Владимир Батез присуствовао обележавању 62. годишњице рада Завода за спорт и медицину спорта РС

.

DSCN6967 vnaslovnaУ петак 9. марта 2018. године Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је обележавању 62. годишњице рада Завода за спорт и медицину спорта Републике Србије. Свечани пријем организован је у Клубу посланика на Дедињу. Поред директора Завода за спорт и медицину спорта РС, Горана Бојовића, и његових сарадника, присутни су били и државни секретар за спорт Предраг Перуничић, председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић, генерални секретар Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић, генерални секретар Одбојкашког савеза Србије Иван Кнежевић, генерални секретар Атлетског савеза Србије Слободан Бранковић, као и генерални секретари и председници осталих Националних гранских савеза и други значајни људи у систему спорта Републике Србије.

Јединствени центар у региону који интегрише спорт и медицину спорта у једној институцији јесте Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије. Као једина специјализована установа чије су две примарне области спорт и медицина спорта, годинама смо развијали мултидисциплинарни систем који данас функционише по највишим стандардима. Данас, услуге спортистима, рекреативцима и грађанству пружају специјалисти из области спорта и медицине спорта, и то у разним научним дисциплинама. Завод је оформио тимове који се баве тестирањима, аналитиком као и научним и другим истраживањима у циљу унапређења врхунског спорта и општег здравља становништва. Позивамо Вас да нас посетите, да осетите спортски дух, да упознате водеће стручњаке из области спорта и медицине спорта и да доживите заиста јединствену енергију која нас карактерише. Завод је један од најважнијих стубова система спорта Србије као установа која обједињује потребе и врхунског, професионалног спорта и најсавременијих медицинских прегледа и свеобухватних садржаја за квалитетно бављење физичким, рекративним активностима свих грађана. Коришћењем наших услуга, не само да ћете побољшати физичку спрему, већ и менталну, што годи а уједно и појачава осећај задовољства собом. Дакле, будите одлучни и пронађете мало времена за себе и своје здравље'', казао је директор ЗСМСРС мр Горан Бојовић.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK