A- A A+

Arhiva 2018

Владимир Батез присуствовао седници Организационог одбора Европског карате шампионата

.

12032018 sastanak 4 naslovnaПокрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је седници Организационог одбора Европског карате шампионата. Поводом 53. Европског карате шампионата за сениоре, који ће бити одржан у Новом Саду, од 9. до 13. маја, данас је у Покрајинској влади одржана 2. седница Организационог одбора, којом је председавао председник ОК ЕШ и министар омладине и спорта Вања Удовичић.

Реч је о једној од највећих спортских манифестација у земљи, са око 800 учесника, која ће бити организована у сарадњи Покрајинске владе, Министраства омладине и спорта и Града Новог Сада.
Копредседници Организационог одбора Европског карате шампионата су председник Покрајинске владе Игор Мировић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.
На данашњој седници чланови Организационог одбора, међу којима су представници државних, покрајинских органа, Града Новог Сада и Карате федерације Србије, усвојен је извештај са досадашњим и предстојећим активностима организације шампионата.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK