A- A A+

Arhiva 2018

Владимир Батез присуствовао 4. седници Организационог комитета Европског карате шампионатa

.

DSC 7731 naslovnaПокрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је данас 4. седници Организационог комитета Европског карате шампионатa који ће бити одржан у Новом Саду, од 9.до 13.маја. На седници којом је председвао председник ОК ЕШ Вања Удовичић усвојен је извештај o досадашњим и предстојећим активностима организације шампионата. Карате федерација Србије саопштила је да припреме за 53. ЕШ теку по планираним активностима, и да ћемо спремно дочекати најбоље европске и светске карате шампионе, и угостити их на најбољи начин.

Реч је о једној од највећих спотских манифестација у земљи, са око 2000 учесника из 50 земаља, која ће бити организована у сарадњи Покрајинске владе, Министарства омладине и спорта и Града Новог Сада.

Копредседници организационог комитета Европског карате шампионата су председник Покрајинске владе Игор Мировић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK