A- A A+

Arhiva 2018

Владимир Батез посетио општину Шид

.

Petrovaradin Batez

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је данас општину Шид. Током радне посете, чији је циљ био упознавање са стањем спортске инфраструктуре, сагледавање функционисања спорта и спортских клубова у Општини Шид, покрајински секретар састао се са представницима локалне самоуправе, те одржао састанак са представницима спортских удружења на подручју Општине Шид.

Испред Покрајинског секретаријата за спорт и омладину радној посети присуствовао је и помоћник покрајинског секретара Игор Шиман.

Господин Батез обишао је и Установу за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“ и најавио улагања покрајинских органа власти у спортску инфраструктуру која је основ за бављење спортом. Постоји идеја о заједничком пројекту, у склопу конкурса за инфаструктуру надлежног Секретаријата, а у плану је санација отвореног спортског терена у Установи за физичку културу и спортску рекреацију „Партизан“.

Владимир Батез је нагласио да је један од приоритета Покрајинског секретаријата за спорт и омладину да у сарадњи са локалним самоуправама развија спорт на локалном нивоу, кроз афирмацију спорта и улагање у инфраструктурне пројекте.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK