A- A A+

Arhiva 2018

Владимир Батез на Зрењанинском сајму спорта

.

FB IMG 1536043906347У понедељак 3. септембра 2018. године у спортској хали "Медисон" одржан је Зрењанински сајам спорта. Око 600 младих спортиста из више од 100 клубова и спортских организација из Зрењанина и околине своје драге суграђане упознали су са свим чарима спортова којима се баве, те са успехом презентовали своје вештине.

Свечаности су присуствовали Предраг Перуничић и Дарко Удовичић испред Министарства омладине и спорта, покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорта др Данијел Жупић, председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек, председник Спортског савеза Војводине Слободан Бошкан, као и многи садашњи, а и бивши спортисти који су прославили свој град широм света. О сарадњи локалне самоуправе са републичким и покрајинским спортским организацијама и савезима, као и о новим улагањима у спортску инфраструктуру, говорио је градоначелник Чедомир Јањић.

Овај догађај су својим присуством увеличали и легендарни Зрењанинци Бранислав Симић, Мирослава Најдановски, Владимир Грбић.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK