A- A A+

Arhiva 2018

Драган Милић присуствовао седници Националног Савета за младе

.

20180917 111520У понедељак 17. септембра 2018. године  одржана је девета седница Националног Савета за младе у згради Палата Србије у Београду.  Испред Покрајинског секретаријата за спорт и омладину седници је присуствовао Драган Милић помоћник покрајинског секретара за спорт и омладину. Председник Савета за младе, министар омладине и спорта Вања Удовичић председавао је деветом седницом Савета за младе, на којој је размотрен Предлог Акционог плана за спровођење Националне стратегије за младе за период од 2018. до 2020. године након процеса јавних консултација.

 У складу са начелима омладинске политике и досадашњом праксом у поступцима припреме јавних политика, Министарство омладине и спорта организовало је до сада пет округлих столова са позивом да се сви заинтересовани укључе у израду овог стратешког документа. Од самог почетка, у изради документа учествовали су и представници  удружења младих и за младе, савеза, институција, локалних канцеларија за младе и сами млади и тиме дали велики допринос његовом квалитету.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK