A- A A+

Arhiva 2018

Одржана 10. ПДП конференција креативних медија у Новом Саду

.

PDP 2Јубиларна 10. ПДП конференција је отворена 11. октобра, у 12 часова у културној станици Еђшег у Новом Саду. Овом приликом, присутним су се обратили Драган Милић, помоћник за омладину покрајинског секретара за спорт и омладину, Немања Миленковић, директор фондације "Нови Сад 2021", др Немања Кашиковић, ванредни професор Департмана за графичко инжињерство и дизајн ГРИД, Факултета техничких наука у Новом Саду и Дајана Вујаклија, извршна директорка ПДП конференције.

Драган Милић је истакао да Покрајински секретеријат за спорт и омладину настоји да се укључи у што више пројеката које организују млади и да охрабри на што више оваквих догађаја у будућности. “Ово је друга година како сарађујемо са ПДП конференцијом и заиста треба да будете поносни на оно што сте до сада створили, а Покрајински секретеријат је ту да вас подржи у вашем даљем деловању и у даљим пројектима”, изјавио је овом приликом Милић.
Програм конференције подразумева серију предавања, изложби по позиву и изложбу конкурсних радова, аудио-визуелног перформанса и радионица, на две локације: СКЦНС Фабрика, Културна станица Еђшег, као и део програма у Културном центру ЛАБ и изложбеном павиљону Ректората новосадског Универзитета.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK