A- A A+

Arhiva 2018

Заменик покрајинског секретара за спорт и омладину на међународном карате турниру “Зрењанински победник“.

.

IMG 1naslovnaУз учешће више од 750 такмичара из неколико земаља у окружењу и 45 клубова, у недељу је у зрењанинској Кристалној дворани одржан 5. “Зрењанински победник“, међународни турнир у шотокан каратеу. Гости нашег града били су каратисти из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Словеније, Румуније, Мађарске, Републике Српске и домаћина Србије, а организатор турнира био је карате клуб „Јуко-Банат“, под окриљем Шотокан карате савеза Србије и подршку Покрајинског секретара за спорт и омладину и Града Зрењанина. Ово такмичење у нашем граду, по квалитету и броју учесника, спада у најзначајније у Србији у шотокан каратеу.

 Отварању су присуствовали челници националног савеза у том спорту, али и представници покрајинских и локалних органа власти – заменик Покрајинског секретара за спорт и омладину Љубомир Станисављев, председник Скупштине града Зрењанина Оливер Митровић и заменик градоначелника Саша Сантовац, који је и свечано отворио такмичење. 

Много ми је драго да сам данас овде са спортистима на овако великом спортском догађају. Још једно успешно организовано такмичење и то 5 по реду. Сваки је пут све више учесника из све више земаља. Ово је најбољи пут да децу склонимо са улица , организовањем оваквих приредби,показујемо им лепшу страну одрастања. Покрајина прати спорт и омладину у Војводини, и покушава да одговори на сваки изазов, тако ће бити и убудуће. –изјавио је господин Станисављев.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK