A- A A+

Arhiva 2018

Отворена Канцеларија за младе у Бачкој Тополи

.

IMG 63d0acb5018c7fda7f002be54899bcc3 VУ петак 9.11.2018.године помоћник покрајинског секретара за спорт и омладину Драган Милић отворио је Канцеларију за младе у Бачкој Тополи, у присуству председника СО Бачка Топола Саше Срдића, члана Националне асоцијације канцеларија за младе Данета Мандића, члана општинског већа за спорт и омладину Огњена Деспотовића, за социјална питања Армина Фаркаша, координатора бачкотополске канцеларије Милоша Мастиловића, и представника других организација из општине и покрајине.

Милић је у свом обраћању истакао да је идеја о формирању Канцеларије у Бачкој Тополи зачета у децембру 2016. године и од тада се упркос многобројним тешкоћама перманентно радило на њеном покретању, а само отварање Канцеларије за младе је резултат тих активности.Уверен сам да ће млади у овом делу Бачке успети да одрже континуитет, пре свега на стварању услова за што сигурнији и квалитетнији живот,што је услов да остану кући, овде у Бачкој Тополи. Ми ћемо увек бити уз њих да их подржимо, веома су нам важни њихови предлози, размишљања и идеје и сигуран сам да ћемо у будуће много више радити на заједничким пројектима, рекао је Милић.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK