A- A A+

Arhiva 2018

Одржан VII међународни сајам спорта у Београду

.

IMG 1886 naslovnaVII Међународни сајам спорта одржан је од 23. до 25. новембра 2018. године у Хали 1 Београдског сајма. Овогодишњи Сајам спорта под слоганом “Пут успеха” имао је циљ да кроз едукацију и забаву мотивише најмлађе да се баве спортом и укључе у спортски живот. Одличан програм и велики број врхунских спортиста и спортисткиња били су разлог за изузетну посећеност током 3 дана трајања сајма.

 Покрајински секретаријат за спорт и омладину, Покрајински завод за спорт и медицину спорта и Спортски савез Војводине представили су се спортској јавности Србије.

Штанд Покрајинског секретаријата за спорт и омладину током тродневног сајма посетили су многи спортисти, носиоци међународних одличја, као и представници најзначајнијих институција и организација из области спорта.

У петак 23. новембра 2018. године штанд је обишао покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез заједно са председником Спортског савеза Војводине Слободаном Бошканом.  Господин Батез је присуствовао свечаном отварању сајма спорта који су отворили министар омладине и спорта Вања Удовичић, председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек и прослављени репрезентативац у фудбалу Дејан Станковић.

Владимир Батез је поред обиласка штанда Секретаријата имао прилику да обиђе и штандове других институција и организација из области спорта и упозна се са њиховим радом.

Сајму спорта присуствовао је и заменик покрајинског секретара за спорт и омладину Љубомир Станисављев као и запослени у покрајинском секретаријату за спорт и омладину.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK