A- A A+

Arhiva 2018

Мировић, Удовичић и Батез обишли реконструисани Градски стадион у Суботици

.

29112018 MirovicBatezSubotica naslovnaПредседник Покрајинске владе Игор Мировић и министар омладине и спорта Вања Удовичић обишли су данас Градски стадион у Суботици, на ком је извршена реконструкција фудбалског терена, атлетске стазе, свлачионица и пратећих просторија. Обиласку је присуствовао и Покрајински секретар за спорт и омалдину Владимир Батез.

 

„Реализација овог великог пројекта договорена је на заједничкој седници Републичке и Покрајинске владе, и на овом примеру видимо да када заједно радимо резултати не могу изостати“, рекао је председник Покрајинске владе Игор Мировић, истакавши да сада спортисти имају квалитетније услове за тренирање.

Он је истакао да Град Суботица припрема пројекат и за реконструкцију другог дела трибина, те додао да очекује да Градски стадион комплетно буде реновиран у наредне две године.

„За неколико дана ћемо имати потписан уговор за реконструкцију стадиона у Зрењанину, и на тим, конкретним примерима, показујемо да предано радимо како бисмо у свим срединама изградили што бољу спортску инфраструктуру“, казао је председник Мировић.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић рекао је да је овај спортски објекат данас понос Суботице, истакавши да је циљ да у будућности тај град постане седиште спортског туризма.

„Суботица је после 40 година, захваљујући Републичкој и Покрајинској влади, добила атлетску стазу и модеран фудбалски терен, захваљујући коме ће у будућности наш град бити домаћин великим фудбалским утакмицама и такмичењима“, изјавио је градоначелник Суботице Богдан Лабан.

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK