A- A A+

Архива 2020. година

Додела покрајинског признања у области спорта – Признање Момчило Тапавица

.

Покрајински секретаријат за спорт и омладину подсећа да је у току јавни позив свим заинтересованим спортским организацијама (покрајински спортски савези, спортска удружења – клубови и установе из области спорта), као и заинтересованим физичким лицима, да предложе своје кандидате за добитника покрајинског признања у области спорта – Признање „Момчило Тапавица“, које се додељује најбољим спортистима или спортским организацијама за рад или резултате изузетне вредности, којима су дали значајан допринос афирмацији, развоју и унапређењу спорта у 2019. години.

Јавни позив траје до 31. октобра 2020. године а одлуку о додели покрајинског признања доноси Комисија за доделу Покрајинске награде и покрајинских признања. Текст јавног позива, начин подношења предлога и формулар можете преузети ОВДЕ.
Признање „Момчило Тапавица“ додељује се 25. новембра 2020. године у виду дипломе и новчаном нето износу од 100.000,00 динара са припадајућим порезима и доприносима.

Формулар за пријаву кандидата можете преузети ОВДЕ 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK