A- A A+

Arhiva vesti 2016

Održan prvi radni sastanak „Uloga i zadaci jedinica lokalnih samouprava sa teritorije AP Vojvodine u sistemu sporta Republike Srbije“

.

U Skupštini AP Vojvodine danas je održan prvi od četiri planirana radna sastanka između Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i predstavnika lokalnih samouprava koji su zaduženi za sport, a sve u cilju što bolje saradnje i međusobne podrške u daljem radu. Ovom sastanku prisustvovali su predstavnici opština: Ada, Apatin, Bač, Bačka Topola, Bečej, Čoka, Kanjiža, Kula, Mali Iđoš, Novi Kneževac, Odžaci i Senta. Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, gospodin Vladimir Batez istakao je ovom prilikom da će sekretarijat pružiti svu logističku podršku i biti partner u daljem razvoju sporta svim lokalnim samoupravama.

„Zahvalio bih se svima vama što ste danas uzeli učešće na ovom sastanku ispred Vlade Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Ovom prilikom sam želeo da se međusobno upoznamo i da vam kažem da ćete od resornog sekretarijata imati svu potrebnu logističku podršku i pomoć u vašem daljem radu, od formiranja sportskih saveza, pa sve ostalo što vam bude potrebno kako bi što bolje funkcionisali. Želim da svi vi, koji ste u svojim opštinama zaduženi za oblast i sporta, a i mladih, znate da će naša vrata uvek biti otvorena za vas“ – rekao je sekretar Batez.

 

Koja je uloga i koji su zadaci lokalnih samouprava sa teritorije AP Vojvodine u sistemu sporta Republike Srbije, prisutnima je prezentovao gospodin Branko Vujović, samostalni stručni saradnik II za oblast školskog sporta - šef odseka u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu. Predstavnike lokalnih samouprava je pozdravio i savetnik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, gospodin Dragan Atanasov.

 

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK