A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez prisustvovao proglašenju najboljih sportista Pančeva

.

Dana 25. januara 2017. godine Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez prisustvovao je svečanom proglašenju najboljih sportista, klubova i sportskih radnika Pančeva za 2016. godinu.
Tradicionalna manifestacija „Izbor najboljih sportista Pančeva“ održana je u svečanoj sali Centra za kulturu. Pored gospodina Bateza, svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar i predsednik Saveza za Školski sport Srbije Željko Tanasković.


Najbolji sportisti grada ovom prilikom, bili su bogatiji još jednim sportskim priznanjem koje je imalo poseban značaj zbog veličine imena visokih zvanica u svetu sporta koje su im ukazale poštovanje. Njihovoj podršci u predhodnoj godini, kao i godinama pre toga, na nivou republike, pokrajine i u oblasti školskog sporta, gradske i sportske vlasti Pančeva izrazile su veliku zahvalnost.
Žiri Sportskog saveza je i ovoga puta ima težak zadatak, a to je da izabere nabolje u 2016.godini. Titulu najboljih sportista grada Pančeva poneli su naši učesnici olimpijskih igara, ČABA SILAĐI plivač PK „Tamiš“ i ANjA CREVAR plivačica PK „Dinamo“. U konkurenciji najboljeg kluba prema oceni žirija pobedio je RUKOMETNI KLUB „DINAMO“. Za najboljeg trenera proglašen je BOJAN JOVIČIĆ, trener KK „Tamiš“.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK