A- A A+

Arhiva vesti 2017

Sekretar Batez na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu

.

Dana 9. februara 2017. godine, na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu održana je svečanost povodom Svetosavske nagrade, koju je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dodelilo upravo Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje UNS. To priznanje dodeljuje se za doprinos kvalitetnom obrazovanju i vaspitanju, unapređivanju obrazovno-vaspitne prakse i razvoju naučnih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji.

Predlagači za prestižnu nagradu su bili Fakultet tehničkih nauka, Medicinski fakultet, Učiteljski fakultet na mađarskom nastavnom jeziku, Društvo pedagoga fizičkog vaspitanja Vojvodine, Savez za školski sport Vojvodine, Društvo nastavnika fizičkog vaspitanja Grada Novog Sada i Savez za školski sport i olimpijsko vaspitanje Grada Novog Sada.
Svečanosti je prisustvovao pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez. Pored gospodina Bateza, svečanosti su takođe prisustvovali pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost prof. dr Zoran Milošević, rektor Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Dušan Nikolić, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kao i mnoge druge ugledne ličnosti iz društvenog života.

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK