A- A A+

Arhiva vesti 2017

Uručeno priznanje Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu za doprinos razvoju sporta u Odžacima

.

U petak 17. februara 2017. godine, u organizaciji Sportskog saveza opštine Odžaci, održan je Sajam sporta 2017. I ove godine Sajam sporta potvrdio je status jedne od najvećih sportskih manifestacija koja se organizuje u opštini Odžaci. Tridesetak klubova i škola sportova koji su uzeli učešće opravdali su očekivanja organizatora.  Predstavljeni su svi sportovi koji su zastupljeni u opštini Odžaci, a takođe i neki novi poput veslanja, plivanja, vaterpola i plesa.

Celodnevna manifestacija završena je otvaranjem izložbe fotografija “Sport u opštini Odžaci” i dodelom priznanja najboljima u oblasti sporta za 2016. godinu.

Tradicionalni izbor organizovan je 42. put, a priznanja u više kategorija dodeljena su na završnoj svečanosti. Ispred Pokrajinskog sekretariajta za sport i omladinu tradicionalnoj svečanosti prisustvovao je Dragan Veličković, savetnik za informacione sisteme. Dodeli su pored nagrađenih prisustvovale i brojne zvanice, među kojima i savetnik predsednika Sportskog saveza Srbije Dane Korica, generalni sekretar Teniskog saveza Vojvodine Dušan Milojković i pomoćnik predsednika opštine Odžaci Milorad Stanišić.

Specijalna zahvalnica za doprinos razvoju sporta u opštini Odžaci dodeljena je Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu. U ime Sekretarijata zahvalnicu je primio Dragan Veličković.

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK