A- A A+

Arhiva vesti 2017

Zamenik pokrajinskog sekretara na međunarodnom tekvondo kupu „Zrenjanin open“ koji je okupio preko 600 učesnika

.

U Kristalnoj dvorani svečano je otvoren  7. međunarodni tekvondo kup “Zrenjanin open” na kojem učestvuje preko 600 učesnika iz 11 zemalja i 54 kluba. Takmičenje je organizovalo TK Zrenjanin uz podršku lokalne samouprave, Sportskog saveza Zrenjanina i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.
Pokrajinski sekreterijat za sport i omladinu podržava značaj ovog međunarodnog turnira. Sa njima smo od samog početka, a tako će biti i dalje. Suština je da se što više dece bavi sportom, a ovo je jedan od načina da pozovemo svu decu koja trenutno ne bave sportom, a imaju volju i želju. Tu smo da da pomažemo ovakve manifestacije i da zajedno postižemo rezultate – istakao je  zamenik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, Ljubomir Stanisavljev.
Za pehare i medalje takmiče se sportisti iz BiH, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Albanije, Rumunije, Crne Gore, Republike Srpske, Grčke i Srbije. U pionirskoj i kadetskoj konkurenciji.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK