A- A A+

Arhiva vesti 2017

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio opštinu Titel

.

U ponedeljak, 27. marta 2017. godine, opštinu Titel posetili su pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez i podsekretar pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Patrik Drid. U svom kabinetu, primio ih je predsednik opštine Titel, mr Dragan Božić sa saradnicima. Na sastanku je bilo reči o potencijalnim investicijama u sportsku infrastrukturu na teritoriji opštine Titel, kao i o problemima sa kojima se susreću sportski klubovi.


Nakon sastanka sa predstavnicima lokalne samouprave, usledio je sastanak sa predstavnicima sportskih klubova, na kojem su prisutni predočili probleme sa kojima se susreću, kao i mogućnosti za njihovo rešavanje.
Potom su gosti i predstavnici lokalne samouprave obišli teren rukometnog kluba u Titelu, objekat Fudbalskog kluba „Titel“ u Titelu, kao i stadion Fudbalskog kluba „Borac“ u Šajkašu, a tom prilikom Batez je uručio set od deset lopti fudbalerima FK „Borac“ iz Šajkaša.

 

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK