A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez svečano otvorio fudbalski stadion u Krušedolu

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu i proslavljeni odbojkaški reprezentativac Vladimir Batez, svečano je danas otvorio fudbalski stadion u Krušedolu. Stadion je rađen u nekoliko faza, a kompletno je renoviran teren, postavljeni su reflektori, zaštitne mreže iza golova, ograda oko terena, kućice za rezervne igrače i zvanična lica.
U poslednjoj fazi radova iskopan je bunar koji je bio namenjen za navodnjavanje terena, a koji se po svom kapacitetu i kvalitetu vode pokazao kao izuzetno bitan za snabdevanje Krušedol Sela i Krušedol Prnjavora pijaćom vodom.
''Drago mi je da smo ovim projektom rešili dva problema: prvi je rešen tako što sada imamo mesto gde će se deca i omladina Krušedola okupljati i baviti se sportom, a drugi je što smo rešili životno pitanje snabdevanja vodom ovog dela Opštine Irig. Ponosan sam što je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu bio finansijer ovako dobrog i značajnog projekta i ističem odličnu saradnju koju smo u poslednjih godinu dana imali sa rukovodstvom Opštine Irig'' – istakao je Vladimir Batez.
Batez je domaćinima uručio vredan poklon u vidu fudbalskih lopti koje će koristiti klubu u nastavku takmičenja.
Okupljene građane su pozdravili i predsednik Opštine Irig Stevan Kazimirović, izvršni sekretar Sportskog saveza Opštine Irig Lazar Pilipović Beli, i predsednik FK ''Krušedol'' i najzaslužniji za realizaciju ovog projekta Stanimir Radulović Gera.
Radove na renoviranju i izgradnji ovog sportskog objekta finansirali su Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu Vlade AP Vojvodine i Opština Irig.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK