A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez uručio lopte sportskim klubovima iz opštine Odžaci

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez danas je zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave obišao nekoliko sportskih klubova iz opštine Odžaci i uručio im lopte.

Gospodin Batez je u pratnji predsednice Privremenog organa opštine Odžaci Latinke Vasiljković i predsednika opštinskog Sportskog saveza Mihajla Sujera u Bačkom Brestovcu razgovarao sa predstavnicima FK BSK, uručio im fudbalske lopte, a zatim je obišao i stadion u tom mestu.

U Odžacima je pokrajinski sekretar u Sportsko poslovnom centru uručio fudbalske lopte predstavnicima Škole fudbala FK Odžaci, kao i košarkaške lopte predstavniku KK Radnički iz Ratkova.

Na kraju posete Batez je obišao i stadion FK Polet iz Karavukova, gde je razgovarao sa rukovodstvom tog kluba i uručio im donaciju u vidu lopti.

 

Pokrajinski sekretar se upoznao sa radom navedenih sportskih klubova, stanjem sportske infrastrukture, a iskoristio je ovu priliku i da svoje domaćine informiše o konkursima Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK