A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez posetio Srednju stručnu školu „4.juli“

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je danas Srednju stručnu školu „4.juli“. Tom prilikom razgovarao je sa direktorkom Anicom Gračanin kao i profesorima fizičkog vaspitanja o značaju školskog sporta.

Od početka godine pokrajinski sekretar Batez obilazi škole po celoj Vojvodini s ciljem promovisanja školskog sporta, a u opštini Vrbas obišao je većinu škola.

„Vrbas može da bude opština za primer u Vojvodini po opremljenosti sportskih sala u školama, kao i odnosu lokalne samouprave prema sportskim klubovima i školskom sportu. Drago mi je što nastavni kadar predano radi sa učenicima i motiviše ih da se bave sportom. Uspesi učenika na sportskim takmiičenjima dovoljno govore o radu u ovoj školi kao i o motivisanosti učenika“, rekao je Batez.

On je tom prilikom, za potrbe odvijanja nastave fizičkog vaspitanja, poklonio 10 lopti za odbojku, rukomet, fudbal i košarku.

U ime učenika i zaposlenih, pokrajinskom sekretaru zahvalila se direktorka SSŠ „4.juli“, Anica Gračanin. „Drago mi je što je pokrajinski sekretar posetio našu školu, a posebno sam zadovoljna jer smo mogli da se pohvalimo sa uspesima naših učenika na raznim sportskim takmičenjima“, rekla je Gračanin.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK