A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez sa saradnicima posetio istraživački centar Petnicu

.

Predstavnici AP Vojvodine, tačnije Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu na čelu sa pokrajinskim sekretarom za sport i omaldinu Vladimirom Batezom i Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta na čelu sa direktorom dr Danijelom Župićem, posetili su Istraživačku stanicu „Petnica“. Cilj današnje posete bio je precizno upoznavanje sa radom ove istraživačke stanice jedinstvene na teritoriji srednje i jugoistočne Evrope. U razgovoru sa predstavnicima „Petnice“, sekretar Batez i ostali predstavnici AP Vojvodine razmenili su ideje kako još bolje pružiti podršku i obrazovati mlade na teritoriji AP Vojvodine koji prevazilaze nivo regularnih školskih programa. Izraženo je veliko zadovoljstvo zbog posete i obostrana spremnost za uspostavljanje saradnje, a sve u cilju brige o mladima i njihovom obrazovanju. Rad u stanici je organizovan kroz seminare i u većinu programa je uključena srednjoškolska populacija učenika. Sem njih, seminarima prisustvuju i osnovci, studenti i nastavnici.

Pored gospodina Bateza, poseti su prisustvovali i pomoćnica za infrastrukturu Zagorka Petrović Zlatanović Gigić, samostalni savetnik Radosav Šćepanović, predstavnici Pokrajisnkog zavoda za sport i medicinu sporta i predstavnici pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK