A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez primio učesnike 43. radničko sportskih igara

.

naslovna
Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez organizovao je svečani prijem za učesnike 43. radničko sportskih igara koji su zaposleni u pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu. 43. radničko sportske igre održane su u Brzećama kod Kopaonika u periodu od 7. do 11. juna ove godine. Učestvovalo je ukupno 31 ekipa sa oko 700 takmičara.

Zaposleni u Sekretarijatu su se takmičili u okviru ekipe Pokrajinski organi uprave koja je osvojila 3. mesto u generalnom plasmanu. Današnjem prijemu su prisustvovali sportisti-rekreativci Dragan Milić, Branko Vujović, Darko Parežanin, Snežana Stanković, Jelena Papić i Dragan Veličković. Član ekipe je bio i Marko Adamović koji nije prisustvovao današnjem prijemu. Pored gospodina Bateza prijemu su prisustvovali podsekretar prof.dr Patrik Drid i pomoćnica za sport Aranka Binder.

Zaposleni u Sekretarijatu su se takmičili u sledećim disciplinama: odbojka, plivanje, košarka, streljaštvo, šah i ribolov i postigli sledeće rezultate:

EKIPNI PLASMAN:

1. mesto u odbojci za muškarce (Branko Vujović, Marko Adamović)
1. mesto u plivanju za muškarce (Marko Adamović, Dragan Milić)
2. mesto u plivanju za žene (Jelena Papić)
3. mesto u košarci za muškarce (Branko Vujović, Dragan Milić)
3. mesto u šahu (Darko Parežanin, Dragan Veličković)

POJEDINAČNI PLASMAN:

Branko Vujović, 1. mesto-najbolji pojedinac u odbojci
Darko Parežanin, 1. mesto-najbolji pojedinac u šahu
Marko Adamović, 2. mesto u plivanju
Jelena Papić, 2. mesto u plivanju
Snežana Stanković, 3. mesto u streljaštvu

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK