A- A A+

Arhiva vesti 2017

Potpisani ugovori o sanaciji i adaptaciji sportskih objekata u Somboru

.

naslovnaU četvrtak 20. jula 2017. godine podsekretar pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu prof. dr Patrik Drid i pomoćnica za sport Aranka Binder posetili su grad Sombor. Ispred grada Sombora delegaciju Sekretarijata ugostili su zamenik gradonačelnika grada Sombora Antonio Ratković i članica gradskog veća za oblast sporta i omladine Antonija Nađ Kosanović.
Poseta je imala za cilj potpisivanje i uručivanje ugovora o sanaciji i adaptaciji sportskih objekata u Somboru. Ovom prilikom potpisan je ugovor o izgradnji priključka na elektroenergetsku i vodovodnu mrežu istočne tribine na gradskom stadionu u Somboru. Ugovor predviđa izgradnju komunalnih priključaka, kojim će se istočna tribina na gradskom stadionu privesti nameni. Radovi na ovom objektu će započeti u najkraćem roku i vrede ukupno 1.300.000,00 dinara. U ime grada Sombora ugovor je potpisao gospodin Antonio Ratković. Istovremeno je potpisan i ugovor kojim Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu finansira adaptaciju i sanaciju prostorija džudo i sambo kluba „Bačka“ u Somboru.
Renoviranje i privođenje namena prostorija kluba „Bačka“ vredi 200.000,00 dinara, a sredstva su odobrena na osnovu Konkursa za finansiranje posebnih programa – projekata izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini. Ugovor je u ime kluba potpisao predsednik Vlatko Belovuković. Na istom Konkursu škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom učenika „Vuk Karadžić“ u Somboru dobila je sredstva u iznosu od 400.000,00 dinara za zamenu stolarije na fiskulturnoj sali. Ugovor je u ime škole potpisala direktorka Sonja Durut.

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK