A- A A+

Arhiva vesti 2017

Ljubomir Stanisavljev na 25-om Grand Prix - kupu Zrenjanina 2017

.

naslovnaVeliko i prestižno takmičenje održano je u Zrenjaninu od 02. do 05.11 2017. godine na kojem je uzelo učešće oko 460 plivača iz 10 zemalja regiona. Plivački klub Proleter proslavio je svoj 70. rođendan, 135. godina plivanja i 35. godina postojanja plivačkog mitinga u Zrenjaninu, a naša najbolja plivačica i olimpijka Miroslava Najdanovski odplivala je svoju oproštajnu trku.
Zamenik Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Ljubomir Stanisavljev pozdravio je sve prisutne ispred Pokrajinske vlade i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, istakao značaj ovog jubileja kako za grad Zrenjanin tako i za Srbiju. Malo klubova može da se pohvali sa tako dugom i bogatom tradicijom, Miroslava je vrhunski sportista i zlatnim slovima je ispisala deo ove tradicije. Pokrajinski sekretarijat za sport i omaldinu ima odličnu saradnju sa plivačkim klubom Proleter i to će se sigurno nastaviti i u budućnosti. –istakao je gospodin Stanisavljev.
Direktor turnira Jocin Dragan ovom prilikom uručio je plaketu Pokrajinskom sekreterijatu za sport i omladinu za dugogodišnju saradnju i podršku.
Brojne ugledne zvanice, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, ministar privrede u Vladi Srbije Goran Knežević, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zamenik Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Ljubomir Stanisavljev, predsednik i brojni zvaničnici Plivačkog saveza Srbije i mnogi drugi, gromkim aplauzom ispratili su Miroslavu iz staze broj 4, koja će joj sigurno zauvek ostati u sećanju …

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK