A- A A+

Arhiva vesti 2017

Održan VI međunarodni sajam sporta u Beogradu

.

naslovnaVI Međunarodni sajam sporta održan je od 24. do 26. novembra 2017. godine u Hali 1 Beogradskog sajma. Ovogodišnji Sajam sporta pod sloganom “Srbija zemlja sporta” imao je cilj da kroz edukaciju i zabavu motiviše najmlađe da se bave sportom i uključe u sportski život. Odličan program i veliki broj vrhunskih sportista i sportistkinja bili su razlog za izuzetnu posećenost tokom 3 dana trajanja sajma.
Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta i Sportski savez Vojvodine predstavili su se sportskoj javnosti Srbije.
Štand Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu tokom trodnevnog sajma posetili su mnogi sportisti, nosioci međunarodnih odličja, kao i predstavnici najznačajnijih institucija i organizacija iz oblasti sporta. Posebno je bilo zanimljivo za posetioce štanda što su mogli da se na licu mesta upoznaju sa VR 360 tehnologijom i njenom primenom. Primenom ove virtuelne tehnologije posetioci sajma su imali priliku da na trenutak budu uživo na utakmicama.
Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez prisustvovao je svečanom otvaranju sajma. Gospodin Batez je pored obilaska štanda Sekretarijata imao priliku da obiđe i štandove drugih institucija i organizacija iz oblasti sporta i upozna se sa njihovim radom.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK