A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez primio delegacije KSS i KSV

.

naslovna kuglanjeU petak 8. decembra 2017. godine Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez primio je delegaciju Kuglaškog saveza Srbije i Kuglaškog saveza Vojvodine. U delegaciji su bili predsednik KSS Uroš Dragojlović, predsednik KSV Radovan Šunjka, generalni sekretar KSS Vojko Pavlović, predsednik TK KSS Miloš Mitrović i predsednik Komisije za informisanje KSS Branimir Vasić.


Gospodin Batez je u otvorenom i veoma konstruktivnom razgovoru istakao da je primarni cilj Sekretarijata da se što više mladih bavi sportom, da se svim sportistima omoguće najbolji uslovi za treninge i takmičenja i kvalitetni stručni kadrovi. Naglasio je i da u velikoj i trofejnoj porodici vojvođanskog sporta, kuglanje zauzima istaknutu poziciju po tradiciji i vrhunskim rezultatima, jer je seniorska reprezentacija Srbije i zvanični šampion sveta.
- Vladimir Batez izuzetno dobro poznaje, i što je najvažnije, razume probleme i poteškoće sa kojima se sportski radnici i funcioneri svakodnevno suočavaju– istakao je Uroš Dragojlović, predsednik KSS.- Obavestili smo ga o našim aktivnostima i planovima i dobili veoma korisne sugestije i informacije. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu ima dobre programe, mnogo ulaže u stvaranje i školovanje trenerskog kadra u svim sportovima, u razvoj sporta među mladima, ali i u infrastrukturu tako da se će pomoći i izgradnju kuglane u Novom Bečeju što nas posebno raduje. Zahvaljujemo se Vladimiru Batezu na dosadašnjoj podršci kuglaškom sportu, koji je prošle godine od ukupno 15 zlatnih medalja sa šampionata sveta u svim sportovima, Srbiji doneo čak sedam i bio, sa ukupno 14 trofeja, naš najuspešniji sport!
Dragojlović i Šunjka uručili su prigodne suvenire Vladimiru Batezu, simbole kuglaškog sporta, čunj i originalnu kuglu sa kojom se igra na šampionatima sveta.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK