A- A A+

Vladimir Batez Pokrajinski sekretar za sport i omladinu posetio Opštinu Novi Bečej

.

Pokrajinski sekretarza sport i omladinu Vladimir Batez bio je u sredu 22. marta u radnoj poseti opštini Novi Bečej. On je najpre u zgradi Opštinske uprave obavio sastanak sa predstavnicima lokalne vlasti, a zatim je obišao Sportsko-rekreativni centar „Jedinstvo“ gde su ga dočekali predstavnici novobečejskih sportskih klubova.Pokrajinski sekretar je obišao i prostor gde je nekad bila stara, a gde bi trebalo da bude izgrađane nova kuglana. Glavni predmet razgovora pokrajinskog sekretara i predstavnika opštine Novi Bečej bili su sport i omladina u novobečejskoj opštini.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio Opštinu Odžaci

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez danas je posetio opštinu Odžaci. Batez je u zgradi opštine razgovarao sa predstavnicima lokalne samouprave, a zatim je obišao fudbalske stadione u Deronjama, Srpskom Miletiću i Ratkovu. Cilj posete pokrajinskog sekretara bilo je upoznavanje sa stanjem sportske infrastrukture u opštini Odžaci, sagledavanje funkcionisanja sporta na teritoriji opštine i problema sportskih klubova. Jedna od tema razgovora bila je i dosadašnja saradnja opštine Odžaci sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu.

Zamenik Pokrajinskog sekretara prisustvovao manifestaciji “Talking kites around the world” u Zrenjaninu

.

U osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina dana 21.03.2017. godine održana je manifestacija puštanja zmajeva sa porukama mira i želja “Talking Kites Around the World”. Manifestaciji su prisustvovali ambasador Poljske u Srbiji Tomaš Njegođiš, zamenica ambasadora Izraela u Srbiji Dženi Sedov, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, kao i zamenik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Ljubomir Stanisavljev.

        MOS  OKS     RZZS    SSS     logo2        SSV       PZZS      esavezi2         sportal org rs