A- A A+

Vladimir Batez uručio lopte sportskim klubovima iz opštine Odžaci

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez danas je zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave obišao nekoliko sportskih klubova iz opštine Odžaci i uručio im lopte.

Gospodin Batez je u pratnji predsednice Privremenog organa opštine Odžaci Latinke Vasiljković i predsednika opštinskog Sportskog saveza Mihajla Sujera u Bačkom Brestovcu razgovarao sa predstavnicima FK BSK, uručio im fudbalske lopte, a zatim je obišao i stadion u tom mestu.

Vladimir Batez i Patrik Drid u radnoj poseti Somboru

.

U četvrtak, 6. aprila 2017. godine, Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i podsekretar prof.dr. Patrik Drid, posetili su Sombor, gde su sa domaćinima razgovarali o ključnim pitanjima u oblasti sporta.Antonio Ratković, zamenik gradonačelnice grada Sombora, Antonija Nađ Kosanović, član Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine,  Dušan Sekulić, direktor Sportskog centra „Soko“ i Dragan Maksimović, predsednik Sportskog saveza grada Sombora,  goste su informisali o izdvajanjima za sport, stanju sportskih objekata i prioritetima u oblasti sportske infrastrukture koje je potrebno rešavati.

        MOS  OKS     RZZS    SSS     logo2        SSV       PZZS      esavezi2         sportal org rs