A- A A+

Нови Сад у августу први пут домаћин Европског првенства у планинском бициклизму

.

20012021 Basta prijem 1Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста састао се данас са генералним секретаром Европске бициклистичке федерације Енриком дела Казом поводом организације Европског првенства у планинском бициклизму, које ће бити одржано од 12. до 15. августа на Петроварадинској тврђави. "Србија и наш град Нови Сад у августу ће по први пут бити домаћини Европског првенства у маунтин бајку", изјавио је Баста након састанка. Он је додао да ће Покрајинска влада и Покрајински секретаријат за спорт и омладину, уз Град Нови Сад и Министарство омладине и спорта, подржати овај велики догађај, и изразио уверење да ћемо бити добри домаћини такимичарима из целе Европе.

Све бољи услови за бављење спортом у општини Бачка Паланка

.

19012021 Gajdobra Basta 21Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста обишао је данас спортску халу у Гајдобри, у општини Бачка Паланка, у којој је Покрајинска влада са 17,4 милиона динара финансирала уградњу система за грејање и вентилацију, као и санацију дела равног крова. "Ова инвестиција је омогућила одличне услове да се мештани Гајдобре баве спортом и у зимском периоду", истакао је овом приликом Баста. Он је додао да ће Покрајински секретаријат за спорт и омладину наставити са улагањем у спортску инфраструктуру у АП Војводини.

Дане Баста на турниру „Battle Net Championship“

.

unnamed 1Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста присуствовао је онлајн шампионату Battle Net који је одржан у недељу, 27. децембра 2020. године у Новом Саду. „Battle Net Championship“ је јединствени онлајн турнир у К1 и кикбоксу, а настао је у жељи да промовише борилачке таленте Србије и региона. Турнир има професионални и аматерски сегмент такмичења, а међу многим учесницима рукавице су укрстили и младе наде Новог Сада. 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK