A- A A+

Удовичић и Баста у Апатину и Сомбору: Наставља се улагање у школски спорт и помоћ спортским клубовима

.

16Министар омладине и спорта Вања Удовичић и покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетили су данас Апатин и Сомбор и том приликом разговарали са представницима локалне самоуправе, спортских организација и младим спортистима.  Удовичић и Баста су најпре обишли Техничку школу са домом ученика у Апатину. Министар Удовичић је подсетио на то да је Влада Републике Србије и ове године издвојила знатна средства за помоћ најзначајнијем делу српског спорта – за 309 клубова, који ће добити 1,2 милијарде динара за унапређивање рада. 

ТАЛЕНТИ 2021

.

      Обавештавамо Вас да ће у петак, 03. децембра 2021. године са почетком у 12 часова у Свечаном холу Покрајинске владе (Булевар Михајла Пупина 16, Нови Сад) бити уприличена традиционална додела диплома и новчаних награда најбољим ученицима и њиховим менторима на територији АП Војводине „Таленти 2021“.

Покрајинска влада и Покрајински секретаријат за спорт и омладину у 2021. години додељује 3 специјалне дипломе са новчаним наградама даровитим ученицима, 70 награда  ученицима и 60  награда њиховим менторима у области науке, уметности, технике и језика.

Секретар Баста примио каратисту Срђана Марића

.

24112021 Basta prijem 16Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста примио је данас репрезентативцa Србије у каратеу Срђана Марића из зрењанинског Карате клуба „Банатски цвет“, који је на првенству Европе у традиционалном каратеу (ЕТКФ) освојио златну медаљу. Првенство је одржано од 29. до 31. октобра у Београду, а учествовали су такмичари из 29 земаља. Срђан Марић освојио је злато у дисциплини кумите тим, заједно са такмичарима из Карате клуба „Црвена звезда“, а његов клупски колега Горан Самоловац освојио је златну медаљу у дисциплини фуку го и бронзану у дисциплини кате.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK