A- A A+

Данас почиње спортско-рекреативна манифестација „Tour de Fruška“на Фрушкој гори

.

Press Tour De Fruska 16Данас почиње дводневна спортско-рекреативна манифестација „Tour de Fruška“на Фрушкој гори која ће окупити више од 700 такмичара, саопштено је данас у Врднику на конференцији за новинаре. „Имамо све услове да манифестација протекне у најбољем реду. У организацију су укључени Национални парк „Фрушка гора“, градске управе Новог Сада, Полицијска управа општине Ириг, Туристичка организација Војводине, комуналне и све друге службе, ради омогућавања што бољих организационих и безбедносних услова“, изјавио је председник Покрајинске владе Игор Мировић, који је уједно и председник Организационог одбора и иницијатор ове манифестације.

У Зрењанину почела 9. Спортска олимпијада школске омладине Војводине – слика спорта, младости, дружења и будућих шампиона

.

19052022 Zrenjanin 7Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста отворио је данас у „Кристалној дворани“ у Зрењанину девету Спортску олимпијаду школске омладине Војводине (СОШОВ), која ће од 19. до 22. маја окупити преко 6.000 младих спортиста – ученика основних и средњих школа из целе Војводине и њихових професора и тренера. На највећој спортској манифестацији младих Војводине такмичари ће се надметати у 15 дисциплина, у категоријама основаца и средњошколаца, у конкуренцији дечака и девојчица.

Секретар Баста посетио ватерполисткиње Војводине

.

20220518 092632Покрајински секрертар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас  Ватерполо клуб Војводина чије су ватерполисткиње пре неколико дана у реваншу финала Првенства Србије, победивши Црвену звезду, oдбраниле титулу првака државе. Овом победом одбраниле су дуплу круну, пошто су крајем прошле године освојиле и пехар националног купа.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK