A- A A+

Секретар Батез на Свечаној Скупштини Савеза спортова Општине Инђија

.

RSV

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је данас Свечаној скупштини Савеза спортова Општине Инђија, која је одржана у Културном центру у Инђији. Уз присуство председника Општине Инђија Владимира Гака и многобројних спортиста, спортских радника и пријатеља спорта проглашени су најбољи спортисти, спортски клубови и спортски радници са територије Општине Инђија у 2019. години.

Седамдесет година Рукометног савеза Војводине

.

RSVПокрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је Свечаној академији Рукометног савеза Војводине, којом је обележен јубилеј – седамдесет година рада. У Мастер центру Новосадског сајма окупили су се бројни освајачи медаља, спортски радници, представници клубова, спонзори и пријатељи рукомета. Ово је била прилика да се званице присете времена када се у Војводини играла хазена па све до данашњих дана. Као домаћин, госте је поздравио председник Рукометног савеза Војводине Борислав Перовић, а присутнима се обратио и Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез.

Секретар Батез примио председника Софтбол савеза Србије

.

IMG 4280Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез примио је  данас  председника Софтбол савеза Србије Слободана Ђурића. Батез и Ђурић разговарали су о развоју софтбола у Војводини као и о подршци војвођанским клубовима. Такође, једна од тема је била и организација кампа за перспективне играче софтбола на територији Војводине.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK