A- A A+

У Врбасу одржана радионица у оквиру пројекта „Активне девојчице“

.

ipa batezУ Врбасу је одржана дводневна радионица за наставнике физичког васпитања и спортске стручњаке као део пројекта “Подршка спорта и физичкој активности девојчица - Активне девојчице”, која се спроводи у оквиру Interreg ИПА програма прекограничне сарадње Мађарска- Србија. Учеснике радионице обишли су покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез и председник Општине Врбас Милан Глушац.  Секретар Батез је истакао да је циљ овог пројекта да се што више девојчица узраста од 7 до 15 година укључи у спортске активности које се одвијају у њиховим школама.

ОТВОРЕН ЈЕ КОНКУРС СА ЦИЉЕМ АФИРМАЦИЈЕ ЖЕНА У СПОРТУ

.

Покрајински секретаријат за спорт и омладину је и ове године расписао Конкурс за финансирање пројеката са циљем афирмације жена у спорту. Износ средстава за ову намену је 4.000.000,00 динара. Конкурс је отворен до 10. октобра текуће године и са нашег сајта можете преузети текст конкурса и образац за подношење пројеката.

Мировић положио камен темељац за изградњу нове спортске хале у Деспотову

.

Kamen temeljac sportskehale u Despotovu 6Председник Покрајинске владе Игор Мировић положио је данас, у Деспотову, у општини Бачка Паланка, камен темељац за изградњу нове спортске хале, за шта је из покрајинског буџета издвојено више од 115 милиона динара. Објекат ће, како је најављено, бити завршен за шест месеци. Овим пројектом предвиђено је и партерно уређење које обухвата изградњу саобраћајница, паркинг простора, тротоара, атмосферске канализације и спољног осветљења као и набавку и уградњу спортске опреме.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK