A- A A+

Секретар Баста примио каратисту Срђана Марића

.

24112021 Basta prijem 16Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста примио је данас репрезентативцa Србије у каратеу Срђана Марића из зрењанинског Карате клуба „Банатски цвет“, који је на првенству Европе у традиционалном каратеу (ЕТКФ) освојио златну медаљу. Првенство је одржано од 29. до 31. октобра у Београду, а учествовали су такмичари из 29 земаља. Срђан Марић освојио је злато у дисциплини кумите тим, заједно са такмичарима из Карате клуба „Црвена звезда“, а његов клупски колега Горан Самоловац освојио је златну медаљу у дисциплини фуку го и бронзану у дисциплини кате.

 

Секретар Баста честитао је спортистима и стручном тиму на сјајном резултату који су постигли и нагласио да ће Покрајински секретаријат за спорт и омладину настојати да у наредној години још интензивније подржи каратисте.

Догађају је присуствовао и Никола Вукелић, тренер и председник Карате клуба „Банатски цвет“, који је представио досадашње најзначајније резултате тог клуба на светским и европским шампионатима.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK