A- A A+

Arhiva 2018

Свечано потписивање уговора о стипендирању спортиста

.

Покрајински секратаријат за спорт и омладину додељује стипендије најбољим перспективним и талентованим спортистима и спортискињама из АП Војводине узраста 14 до 20 година, седму годину за редом. Предлоге својих кандидата достављају надлежни покрајински грански савези из олимпијских спортова, а од прошле године и из неолимпијских спортова. Новчани фонд за доделу стипендија повећава се из године у годину и од почетних 50 стипендија, сада у програму имамо 85 спортиста и спортисткиња.

Поред тога, програм је ове године додатно унапређен тако што ће стипендије у већем износу добијати спортисти и спортисткиње коју су уврштени у развојни програм Олимпијског комитета Србије и представљају олимпијске наде српског спорта. Можемо се похвалити да су наши стипендисти сада већ афирмисани врхунски спортисти Виктор Немеш, Мaрко Драгосављевић, Ања Цревар, Изабела Лупулеску, Атина Камаси, Тамаш Кајдочи, Надежда Петровић и многи други.

Свечано потписивање и уручивање овогодишњих уговора биће уприличено у холу Покрајинске владе, 8. јуна 2018. године са почетком у 12 сати.

Листа стипендиста

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK