A- A A+

Arhiva 2018

Владимир Батез на додели специјалног признања Спортског савеза Србије

.

BGУ Дому Народне скупштине Републике Србије у суботу 8. децембра 2018. године одржана је редовна седница Скупштине Спортског савеза Србије. Након радног дела посебну захвалнст Спортски савез Србије указао је Данету Корици, некадашњем генералном секретару Спортског савеза Србије, за сав допринос у годинама за нама. Затим су додељена итрадиционална Специјална признања.

Ововгодишњи лауреати су шампионка у парастоном тенису Борислава Перић Ранковић и легендарни фудбалер Драган Џајић. Они су награђени за изузетан допринос и просперитет српског спорта у Србији и свету, а признања су им уручили министар омладине и спорта Вања Удовичић и председник ССС Давор Штефанек.

- Искрено, нисам очекивао ово признање, сигурно ми је једно од најдражих до сада. Хвала свима, нека живи наша Србија - рекао је Драган Џајић.
Борислава Перић-Ранковић истакла је да јој је част што је добила признање.
- Мало је тренутака када останем без текста, а ово је тај. Хвала на поверењу, надам се да ћу у будућности такође бити успешна - поручила је она.

Свечану доделу је својим присуством увеличао покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, вишеструки освајач олимпијских медаља и некадашњи генерални секретар Спортског савеза Србије.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK