A- A A+

Arhiva vesti 2017

Aranka Binder prisustvovala svečanom proglašenju najboljih sportista u Somboru za 2016. godinu

.

U utorak 24. januara 2016. godine Aranka Binder, pomoćnica pokrajinskog sekretara za sport, prisustvovala je svečanom proglašenju najboljih sportista u Somboru za 2016. godinu. U predivnom ambijentu Narodnog pozorišta Sombor, a u organizaciji Sportskog saveza grada Sombora, moglo se videti prisustvo brojnih sportskih zvaničnika, sportista, trenera, sportskih novinara i svih ostalih ljubitelja sporta.

Gospođa Binder je pozdravila sve prisutne, čestitala svim nagrađenima i poželela im uspeh u daljem radu. Takođe joj je bila izuzetna čast da prisustvuje ovoj svečanosti obzirom da je rođena Somborka.

Nagrade i priznanja su dodeljene u olimpijskim i neolimpjskim sportovima, posebno po uzrasnim kategorijama, posebno u oblastima sportske rekreacije i školskog sporta, za vrhunski sportski rezultat, za najperspektivnije sportiste i njihove trenere, donatore sporta, najbolje sportske ekipe, za životno delo i Grand Prix za 2016. godinu.

Ovom prilikom, pomoćnica za sport je svečano uručila nagradu za životno delo Vladimiru Zrniću. Pored Aranke, svečanosti su prisustvovali i mr Mladen Stojšin, generalni sekretar Sportskog saveza Vojvodine kao i dr Dane Korica, savetnik predsednika Sportskog saveza Srbije.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK