A- A A+

Arhiva vesti 2017

Održan je 3. Fitnes izazov u Novom Sadu

.

U subotu, 27. maja održan je treći po redu Fitnes izazov u organiziji  Saveza za rekreaciju i fitnes Vojvodine. Kroz promotivne i takmičarske aktivnosti svoj rad su predstavili različiti fitness klubovi uz podršku studenata novosadskog i beogradskog Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. U svečanom delu, događaj je otvorila i obratila se prisutnima Aranka Binder,  pomoćnica  pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, istakavši: „Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas sa vama, obeležavajući svetski dan izazova i što vas vidim u velikom broju. Rad sekretarijata i sektora za sport je usmeren na nekoliko prioriteta, a to su pored unapređenja vrhunskog sporta i afirmacija školskog i univerzitetskog sporta, kao i oblasti sportske rekreacije građana. Drago mi je da učestvuju i studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i ova manifestacija je lepa spona između univerzitetskog i rekreativnog sporta. Vrlo je važno da fizičko vežbanje postane deo kulture našeg života, samim tim i da popravimo zdravstveni karton naše nacije, koji je u ovim vremenima ozbiljno narušen. Ove godine i u okviru godišnjeg finansiranja granskih sportskih saveza i saveza iz oblasti sporta, podržali smo Savez za rekreaciju i fitnes Vojvodine i prepoznajemo ga kao našeg partnera“.

Događaj je posetilo 350 ljudi, koji su u pozitivnoj atmosferi bili u prilici da vežbaju i upoznaju se sa važnostima vežbanja tokom čitavog života.

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK