A- A A+

Arhiva vesti 2017

Sajam sporta u Vršcu

.

U petak, 2. juna 2017.godine sa početkom u 11 časova otvoren je Sajam sporta u Vršcu. U punoj hali „Milenijum“, prisutnima su se obratili gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, načelnica Južnobanatskog okruga Danijela Lončar i pomoćnica za sport Sekretarijata za sport i omladinu Aranka Binder, koja je i otvorila ovu manifestaciju. Bio je prisutan i sekretar Sportskog saveza Vojvodine mr Mladen Stojšin.

Sajam sporta su organizovali kancelarija za mlade u Vršcu u saradnji sa sportskim klubovima i školama. Atmosfera je bila fantastična i svi prisutni su bili očarani sa prikazom velikog broja sportova što u samoj hali, što na stadionu i ostalim sportskim terenima i travnatim površinama pored hale. U društvu Adrijane Barši  kao domaćina manifestacije ispred ponovo aktivirane kancelarije za mlade u Vršcu, pomoćnica za sport je obišla sve štandove prikazanih sportova, upoznala se sa trenerima, takmičarima, postignutim uspesima klubova, programima rada i aktivnostima koje sprovode. Ohrabruje činjenica da je kancelarija za mlade angažovana na podizanju svesti mladih o potrebi redovnog fizičkog vežbanja i da postoji veliko razumevanje i podrška lokalne samouprave. Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je podržao ovaj projekat i opredelio sredstva za realizaciju istog.

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK