A- A A+

Arhiva vesti 2017

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu na LORIST-u -3.dan

.

IMG 0095 naslovnaPokrajinski sekretarijat za sport i omladinu završio je nastup na 50. međunarodnom sajmu LORIST 2017. poslednjeg dana sajma tj. 7. oktobra 2017. godine u periodu od 10 do 16 sati. U izložbenom prostoru koji se nalazi u Master hali Novosadskog sajma Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je sa svojim partnerima Pokrajinskim zavodom za sport i medicinu sporta, Sportskim savezom Vojvodine i Savezom za školski sport Vojvodine uspešno prezentovao bogat i sadržajan program.

Na početku programa imali smo konferenciju za medije povodom održavanja Svestkog juniorskog prvenstva u sambou u periodu od 12. do 16. oktobra u Novom Sadu.
Učesnici konferencije su bili podsekretar pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu prof.dr. Patrik Drid, predsednica Sambo saveza Srbije Tatjana Trivić i naša istaknuta takmičarka i osvajačica brojnih medalja Ivana Jandrić.
Nakon toga imali smo niz prezentacija pokrajinskih granskih sportskih saveza i to: Planinarski savez Vojvodine, Karate savez Vojvodine, Savez za podvodne aktivnosti Vojvodine, Ribolovački savez Vojvodine, Biciklistički savez Vojvodine, Konjički savez Vojvodine. Na kraju je generalni sekretar SSV mr Mladen Stojšin predstavio nagradu „Jovan Mikić Spartak“.
U nastavku programa usledile su prezentacije iz oblasti školskog sporta i to „Pokrenimo našu decu“, „Zdravo rastimo“ i „Sportske igre mladih“ u organizaciji Saveza za školski sport Srbije i Vojvodine, kompanije „Aqua Viva“ i ostalih saradnika.
Programski deo je završen prezentacijom „Fruškogorskog maratona“ u izvođenju dr Nenada Sudarova.
Sam kraj programa obeležen je sportskim kvizom za decu i odrasle i time je trodnevni program Pokrajisnkog sekretarijata za sport i omladinu zaokružen uz veselo raspoloženje posetilaca i organizatora Sajma.

 

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK