A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez uručio medalje pobednicima 53. Atletske ulične trke u Inđiji

.

naslovnaPo prvom Miholjskom letu, povodom Dana opštine Inđija 20. oktobra 2017. godine u centru grada održane su po 53. put Atletske ulične trke. Ovu značajnu manifestaciju svojim prisustvom uveličao je Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez. Ukupno je bilo 20. trka sa 1.005 učesnika, posebno su bile upečatljive one u kojima su učestvovali oni najmlađi. Raspoloženi, nasmejani, spremni da se "obračunaju", što je i bio cilj ove sportske manifestacije, došli su kao šlag na proslavu Dana našeg grada.

Bilo je borbeno, naravno pala je i po koja suza, kako učesnika tako bogami i roditelja, zbog odličnog ili lošeg nastupa na trci, ali za sve će biti prilike i naredne godine da osvoje još koju medalju.
Pravi potez su bile majice napravljene specijalno za ovo takmičenje. Prvih pet u svakoj trci mogu da se pohvale da su trenutno najbrži u inđijskoj opštini a prepoznaćete ih upravo po plavim majicama sa natpisom "53. ulične trke - Inđija 2017.".
Savez sportova opštine Inđija bi sve mnogo teže organizovao bez pomoći pokrovitelja "53. Atletskih uličnih trka": opštine Inđija i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Posebna čast je bilo prisustvo Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Vladimira Bateza i Predsednika Sportskog saveza Vojvodine Slobodana Boškana, koji su zajedno sa Predsednikom opštine Inđija Vladimirom Gakom, Predsednikom Saveza sportova opštine Inđija Dragoljubom Samardžićem i predstavnicima opštine Inđija uručivali medalje najboljima u svakoj trci. MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK