A- A A+

Arhiva vesti 2017

Sastanak Komisije za dodelu nagrade Talenti 2017

.

IMG 0308Komisija za dodelu Pokajinske nagrade najuspešnijim učenicima osnovnih i srednjih škola koji su postigli vrhunske rezultate u toku školske 2016/ 2017. godine u oblasti nauke, tehnike, umetnosti i jezika održala je sastanak 19. septembra. Ove godine pristiglo je 314 prijava učenika, koje su dostavile škole osnovne, srednje i muzičke škole. Svi učenici ostvarili su vrhunske rezultate i prva mesta na državnim takmičenjima. Kao kriterijum u odlučivanju Komisije prvenstveno se vrednovao kontinuitet uspešnosti učenika, broj poena na takmičenju, masovnost i rang takmičenja kao i svestranost samog učenika.
Komisija je predložila za nagradu 70 učenika, dva školska orkestra i 76 mentora. Specijanu nagradu za ostvarene uspehe u više oblasti i na međunarodnim takmičenjima dobiće 5 učenika, dok će pohvale dobiti 90 učenika i učenica. Svečana dodela nagrada Talenti održaće se u holu Pokrajinske vlade u decembru.

Listu predloženih učenika za nagradu TALENTI 2017 možete pogledati ovde.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK