A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez posetio Pančevo

.

naslovnaPokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez, posetio je grad Pančevo, u četvrtak 19. oktobra 2017. godine. Tom prilikom je obavio razgovore sa gradonačelnikom grada Pančeva, Sašom Pavlovim i predstavnicima Sportskog saveza, odnosno predsednikom Sportskog saveza Slobodanom Bitevićem i generalnim sekretarom, Dejanom Perićem.
Tokom posete, pokrajinski sekretar, gradonačelnik i predstavnici Sportskog saveza, obišli su sportske objekte u gradu, pre svega Halu sportova i dve lokacije za koje grad ima nameru da konkuriše za sredstva, a radi završetka ovih objekata. Reč je o sportskom terenu u Osnovnoj školi “Bratstvo-jedinstvo” u Vojlovici i lokaciji buduće atletske staze na Gradskom stadionu u Pančevu.
Takođe, razgovorano je o efektima dosadašnje pomoći Pokrajinskog sekretarijata gradu Pančevu i potencijalnim projektima za koje grad u budućnosti očekuje deo subvencija Pokrajine.
Gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov, zahvalio se na podršci i pomoći koju je grad Pančevo i do sada imao od Pokrajinske vlade. Nada se da će ta saradnja biti dobra i uspešna i ubuduće, i da će se deo te saradnje odnositi na oblast sporta i omladine.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK