A- A A+

Arhiva vesti 2017

Proglašenje najboljih sportista u Sremskim Karlovcima

.

 DSC0243Pomoćnica pokrajinskog sekretara Aranka Binder prisustvovala je proglašenju najuspešnijih sportista i sportskih radnika za 2017. godinu u opštini Sremski Karlovci. Svečanost je upriličena u prelepoj zgradi Magistrata. Prisutnima su se obratili predsednik opštine gospodin Nenad Milenković, predsednik Sportskog saveza Sremskih Karlovaca gospodin Radivoje Knežević, direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta dr Danijel Župić, Aranka Binder i gospodin Lazar Pilipović član Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije.

Aranka Binder je u svom obraćanju ukratko iznela kako su se finansirali programi ove godine u sekretarijatu, istakla je da se posebna pažnja usmerila ka sanaciji otvorenih sportskih terena u delu infrastrukturnih ulaganja i u sklopu toga je podržan i program u Sremskim Karlovcima. Čestitala je dobitnicima ovogodišnjih priznanja i zaželela je puno uspeha i u narednoj godini.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK