A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez posetio opštinu Senta

.

naslovnaU utorak 21.11.2017. godine pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je opštinu Senta.Povod današnje posete bilo je otvaranje renovirane fiskulturne sale u OŠ IO "11.novembar" iz Sente. Nabavku i postavljanje novog parketa sufinansirao je Pokrajinski sekreterijat za sport i omladinu. Projekat je realizovan kroz zajedničko ulaganje opštine Senta i Sekretarijata i ukupna vrednost iznosi 5 miliona dinara.

Osim ove škole Vladimir Batez posetio je i fiskulturnu salu OŠ IO "Čonka Vitez Mihalj" iz Gornjeg Brega.  Nakon toga pokrajinski sekretar za sport i omladinu obišao je sportsku dvoranu u Senti, zajedno sa predsednikom opštine Rudolfom Cegledijem, zamenikom predsednika opštine Ištvanom Đerijem, predsednicom Skupštine opštine Tatjanom Balo, načelnikom severnobanatskog upravnog okruga Nikolom Lukačem i članom Opštinkog veća za sport i omladinu Danilom Popov, uz prisustvo senćanskih vrhunskih sportista, kao što je Viktor Nemeš (svetski prvak u rvanju).

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK