A- A A+

Драган Милић посетио општинe Сечањ и Алибунар

.

IMG 410ecbef1f389d0c49e12e1eb53ed3b7 VУ уторак 9. октобра 2018. године помоћник покрајинског секретара за спорт и омладину Драган Милић посетио је председнике општина Сечањ и Алибунар. Тема радних састанака је била оснивање канцеларија за младе у ове две општине. Поред канцеларија за младе разговарало се о значају функционисања савета за младе на локалном нивоу као и подизању степена сарадње цивилног сектора са општинским органима ради побољшања статуса младих, њихове боље и изгледније перспективе.

Покрајински секретаријат за спорт и омладину успешно представљен на ЛОРИСТ-у (4-7. октобар 2018. године)

.

LORIST 2018 261 naslovnaУ оквиру Међународних сајмова ЛОРИСТ (сајмови лова, риболова, спорта и туризма) и ове године се заједно представило четири покрајинска секретаријата Аутономне покрајине Војводине: Покрајински секретаријат за урбанизам и заштиту животне средине, Покрајински секретаријат за привреду и туризам, Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство и  Покрајински секретаријат за спорт и омладину.
            На прелепом изложбеном простору који се налазио у Мастер хали Новосадског сајма од 4. до 7. октобра 2018. године, посетиоци су могли присуствовати богатом програму. Највећу посећеност су имали програми „Дан са шампионима“, представљање монографије „Јован Микић-Спартак“ и „Спортски таленти Војводине“.

Владимир Батез свечано отворио у Пригревици теретану на отвореном

.

batez 768x576 naslovnaУ уторак 2. октобра 2018. године у Пригревици је свечано отворена теретана на отвореном коју су заједно изградили општина Апатин и Покрајински секретаријат за спорт и омладину. Подсећања ради, вредност инвестиције износи око 5,5 милиона динара, са тиме да је из покрајинских фондова добијено 2,5 милиона, а остало је финансирала општина Апатин.

Отворен Сајам спорта у Новом Саду

.

sajam

 

 

 

 

У оквиру Међународних сајмова ЛОРИСТ (сајмови лова, риболова, спорта, туризма и екологије) као и претходне године, представиће се заједно четири покрајинска секретаријата Аутономне покрајине Војводине:
• Покрајински секретаријат за урбанизам и заштиту животне средине,
• Покрајински секретаријат за привреду и туризам,
• Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство,
• Покрајински секретаријат за спорт и омладину.

        MOS  OKS     RZZS    SSS     logo2        SSV       PZZS      esavezi2         sportal org rs