A- A A+

Владимир Батез у посети Косовској Митровици и Штрпцу

.

29112019 sport 1Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, заједно са председником Одбојкашког савеза Србије Зораном Гајићем и председником Одбојкашког савеза Војводине Петром Богуновићем, боравио је данас на Косову и Метохији. У Косовској Митровици, у новоизграђеној спортској хали, делегацију је дочекао председник Спортског савеза Косова и Метохије Горан Ковач, а догађају су присуствовали и потпредседник ССКиМ Синиша Лазић, генерални секретар ССКиМ Иван Димитријевић, председник Спортског савеза Косовске Митровице Славољуб Мандић, представници Одбојкашког савеза КиМ, као и спортисти и руководства одбојкашких клубова „Косовска Митровица“, „Мокра Гора“ из Зубиног Потока, „Звечан“, „Лепосавић“, „Грачаница“ и „Липљан“.

 Изразивши захвалност Спортском савезу Косова и Метохије на организацији овог сусрета, секретар Батез је изразио задовољство што је данас у посети новој спортској хали, објекту који ће сигурно дати огроман подстицај развоју спорта и свим клубовима да привуку што већи број деце и да постижу што боље такмичарске резултате. Овом приликом уручена је донација Покрајинског секретаријата за спорт и омладину уз подршку Одбојкашког савеза Србије и Одбојкашког савеза Војводине, у виду такмичарскох одбојкашких лопти.

“Данас доносимо и донацију Одбојкашком савезу Косова и Метохије у виду комплета такмичарских одбојкашких лопти за девет клубова на Косову и Метохији. Посебно нам је задовољство што смо са челним људима Спортског савеза Косова и Метохије имали прилику да разговарамо о разним темама, као и о томе како да пружимо подршку клубовима у одбојци, али и у другим гранама спорта. Са спортским савезима са простора Косова и Метохије годинама добро сарађујемо, а данас имамо и ту част да присуствујемо свечаној академији којом ће бити обележено 45 година од оснивања Одбојкашког клуба „Брезовица”, навео је Батез.

Присутне спортисте, представнике клубова и спортске раднике поздравили су и председник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић и председник Одбојкашког савеза Војводине Петар Богуновић.
У наставку посете, на позив ОК „Брезовица“ из Штрпца, Батез, Гајић и Богуновић присуствоваће Свечаној скупштини тог клуба која се одржава поводом 45 година од његовог формирања.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK