A- A A+

Владимир Батез у Штрпцу

.

IMG 3241У наставку посете Косову и Метохији, покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, председник Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић и председник Одбојкашког савеза Војводине Петар Богуновић, посетили су општину Штрпце. Након сусрета са градоначелником Штрпца Братиславом Николићем, делегација је посетила ОК „Брезовица“ , где су се упознали са условима у којима спортисти овог клуба тренирају и раде, и овом приликом, поклонили им спортску опрему у виду такмичарских одбојкашких лопти.

 

Уз честитке клубу и захвалност на позиву за Свечану скупштину, секретар Батез је изразио велико задовољство због посете Штрпцу.

“Веома ми је драго што у Штрпцу постоји и женски и мушки одбојкашки клуб, а посебно ми је драго што видим да је изграђена нова спортска дворана коју могу да користе и ученици школе и спортски клубови“, истакао је Батез.

Делегација је, на Брезовици у Штрпцу, у најјужнијој српској општини, присуствовала Свечаној академији  поводом обележавања 45 година од оснивања ОК „Брезовица“, којој је присуствовао и министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић и бројни спортисти, руководство одбојкашких клубова са Косова и Метохије и многи гости.

Председник ОК „Брезовица“ захвалио се шампионима из Сиднеја  што су својим присуством увеличали ову свечаност и изразио наду да ће се сарадња наставити и у будуће.

 

                                            

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK