A- A A+

Проглашени најуспешнији спортисти у 2019. години у Општини Апатин

.

IMG 4543 CustomПокрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је избору најбољих спортиста Општине Апатин, који је синоћ одржан у Културном центру у Апатину у организацији Спортског савеза општине Апатин. Серкетар Батез је поздравио присутне госте у име Покрајинске владе и честитао добитницима награда на успесима које су постигли током 2019. године.

Секретар Батез на свечаној додели награде Спортског савеза Града Зрењанина

.

nagrade sportskog saveza 2Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је данас у Барокној сали Градске куће у Зрењанину свечаној додели награда Спортског савеза града Зрењанина за 2019. годину.  Награде су додељене најуспешнијим спортистима, спортским екипама, тренерима, спортским радницима, стручњацима у спорту, судијама, спонзорима донаторима и пропагандистима.

Владимир Батез примио Драгана Јовића, првог тренера Теквондо репрезентације Србије

.

IMG 4486Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, примио је данас Драгана Јовића спортског директора и првог тренера Теквондо асоцијације Србије и Горана Живановића, генералног секретара Теквондо асоцијације Војводине, са којима је разговарао о предстојећим такмичењима, квалификацијама за ОИ у Токију и о подршци коју Покрајински секретаријат за спорт и омладину може да пружи члановима репрезентације из војвођанских клубова.

Нова опрема за спортску халу у Сивцу

.

13022020 Sivac 1aПокрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, заједно са председником Општине Кула Дамјаном Миљанићем, обишао је данас спортску халу у Сивцу, за коју је преко конкурса Покрајинског секретаријата за спорт и омладину обезбеђена нова спортска опрема вредна два милиона динара. Батез је истакао да данашња посета Сивцу представља наставак сарадње ресорног секретаријата и кулске општине на даљем унапређењу услова за развој спорта. Посебно је значајно, како је нагласио, што се тиме утиче на веће учешће школске деце у спортским активностима и програмима усмереним на омладински активизам.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK