A- A A+

У Инђији и Новом Сланкамену са 13 милиона динара обновљени спортски терен и фискултурна сала

.

16092021 Indjija 00Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста и председник Општине Инђија Владимир Гак обишли су данас реконструисани отворени спортски терен у центру Инђије и Основну школу „Ђорђе Натошевић“ у Новом Сланкамену, где је обновљена фискултурна сала. Инвестиције су реализоване са укупно 13 милиона динара заједничког улагања Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и Општине Инђија. На спортском терену у Инђији постављена је нова мултифункционалнa подлога од полипропилен-кополимера, саниране су бетонске трибине и постављена је ограда.

Пријем за успешног бициклисту Михајла Столића у Покрајинској влади

.

03092021 Basta prijem naslovna 1 Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста примио је данас бициклисту Михајла Столића, који је недавнo триjумфовао на јуниорској трци за Светски куп одржан у Терезину у Чешкој Републици. Пријему су присуствовали и шеф стручног штаба Бициклистичког савеза Србије и Столићев тренер у сомборском Бициклистичком клубу „С- тим“ Марко Сударић и генерални секретaр Бициклистичког савеза Србије Немања Вајс.

Обновљен кошаркашки терен у Кули

.

IMG 8669Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста обишао је данас Кулу, где се најпре састао са председником Општине Дамјаном Миљанићем. Том приликом разговарано је о стању у области спорта и спортске инфраструктуре у овој општини, те даљој сарадњи ресорног секретаријата са овом локалном самоуправом. Након састанка, Баста и Миљанић обишли су кошаркашки терен у Кули, у чију обнову је уложено три милиона динара. Реч је о инвестицији која је у потпуности финансирана средствима Покрајинског секретаријата за спорт и омладину. 

Секретар Баста примио светску шампионку у бацању копља Адриану Вилагош

.

230157502 4275773662515420 5702328614148848469 n

Покрајински секрертар за спорт и омладину Дане Баста приредио је данас пријем за атлетичарку Адриану Вилагош која је недавно освојила златну медаљу у Најробију, у бацању копља на јуниорском првенству света. Она је на такмичењу у Африци обезбедила највише место на победничком постољу још у првој серији када је копље тешко 600 грама бацила 61,46 метара, те поставила нови државни рекорд и најбољи резултат на свету у овој категорији.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK