A- A A+

Одржан састанак пројектног тима у оквиру пројекта Active Girls

.

IMG 2395У среду 20. марта 2019. године у Плавом салону Покрајинске владе у Новом Саду одржан је састанак пројектног  тима у оквиру пројекта пројекат „Подршка спортским и физичким активностима девојчица – ActiveGirls“, који суфинансира Европска унија кроз Interreg - IPA програм прекограничне сарадње Мађарска–Србија, са укупним буџетом од 210.865,04 евра, од чега средства Европске уније (ИПА) износе 179.235,28 евра.

Из Зрењанина до медаље - 100 дана до почетка ЕП у кошарци за жене

.

Odbrojavanje kosarka 037 naslovnaСимболичним покретањем сата на Тргу слободе, градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић и покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез означили су почетак одбројавања - 100 дана до одржавања највеће спортске манифестације у Србији у текућој години, Европског првенства у кошарци за сениорке, које наша земља организује заједно са Летонијом. Истовремено, одбројавање је почело и у Нишу и Београду, такође градовима домаћинима шампионата. Зрењанин је домаћин групе “Д”, у којој ће играти репрезентације Русије, Белорусије, Белгије и Србије, а прве утакмице у “Кристалној дворани” на програму су 27. јуна - шампионат отварају Русија-Белгија (17.45 часова) и Србија-Белорусија (20.30 часова).

Владимир Батез примио Себастијана Нађа освајача сребрне медаље на Првенству Европе за млађе сениоре

.

IMG 90096a18dd34191edf1c98022efe5fb5 V Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез примио је данас освајача сребрне медаље са недавно завршеног Првенства Европе за млађе сениоре Себастијана Нађа. Освајач медаље је био у пратњи представника Рвачког савеза Србије и то председника Жељка Трајковића, селектора националних селекција др Милорада Докманца Србије, генералног секретара Милана Јелића РСС и председника Скупштине Золтана Балинта. Приликом пријема господин Батез је прво честитао Себастијану Нађу на освојеној медаљи са жељом да у наредном периоду настави са успесима и да буде достојни заменик Давора Штефанека олимпијског шампиона, који наступа у истој тежинској категорији као и он.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK