A- A A+

Почела „Недеља базичног фудбала“

.

Naslovna MediumПокрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста присуствовао је данас обележавању почетка Недеље базичног фудбала на теренима Фудбалског центра “Вујадин Бошков” у Новом Саду. Ова манифестација обележава се широм Европе, а током ове недеље Фудбалски савези Србије и Војводине организоваће низ манифестација за малишане, који ће се кроз фер- плеј игру забавити, дружити и промовисати спортске вредности, али и приказати спремност и своје фудбалско умеће.

Отворен „Милан јуниор камп“

.

2 MediumПокрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста отворио је данас дечији фудбалски камп „Милан јуниор камп“ који се у наредних пет дана одржава на теренима спортског центра Сајмиште у Новом Саду. Организатор овог кампа је фудбалски клуб „Петар Пуача“ заједно са Елитном фудбалском академијом славног италијанског клуба „Милан“. 

Нова спортска опрема за основце у школи „Јован Поповић“

.

2 MediumУченици новосадске Основне школе „Јован Поповић“ добили су данас нову спортску опрему и реквизите за наставу физичког. Опрему су им уручили покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста и председник Савеза за школски спорт Војводине Бранислав Тешић.  Баста је овом приликом рекао да су деца која похађају ову основну школу у претходној школској години постигла најбоље резултате у школском спорту у целом Јужнобачком округу. 

На 11. Међународном сајму спорта представљен пројекат „Мапирање спортских објеката у Војводини“

.

za naslovnu MediumТоком трајања 11. Међународног сајма спорта, покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста и представници Спортског савеза Војводине, стручној спортској јавности Србије,  представили су пројекат „Мапирање спортских објеката у Војводини“. Овај пионирски искорак у смеру мапирања до најситнијих детаља свих објеката у функцији спорта и физичког вежбања, јединствен је и са европским стандардима усклађен, пројекат у Србији. 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK