A- A A+

У Новом Саду oтворен 26. Војвођански шаховски фестивал младих

.

Више од 100 младих у борби за титуле

DSCN1878У пријатном амбијенту хотела „Нови Сад“ у среду 26. децембра 2018. године свечано је отворен 26. Војвођански шаховски фестивал младих за 2019. годину. На самом почетку, химну „Боже правде“ извела је Анђела Даниловић, ученица музичке школе, након чега су госте поздравили Зоран Станимировић, председник Шаховског савеза Војводине и уједно главни судија турнира, као и Дане Баста, председник Шаховског савеза Новог Сада.

Владимир Батез присутвовао Новогодишњем коктелу Кошаркашког савеза Војводине

.

DSC 4185 naslovnaУ среду 27. децембра 2018. године у амфитеатру новосадског СПЕНС-а покрајински секретар за спорт и омладину са својим сарадницима присуствовао је Новогодишњем коктелу Кошаркашког савеза Војводине. Овом приликом господину Батезу уручена је посебна награда Кошаркашког савеза Војводине.

Покрајинском секретару за спорт и омладину награду је уручио председник Кошаркашког савеза Војводине Дарко Каран.

Покрајинском секретаријату за спорт и омладину уручена плакета Фудбалског савеза Војводине

.

IMG 8525909c597298279cf23f40a01794ee naslovnaУ среду 27. децембра 2018. године у хотелу Шератон у Новом Саду покрајинском секретаријату за спорт и омладину уручена је плакета за допринос и афирмацију фудбалског спорта у Војводини. Свечаном уручењу у име покрајинског секретаријата за спорт и омладину присуствовала је помоћница за спорт Аранка Биндер са својим сарадницима. Помоћници за спорт плакету је уручио председник Фудбалског савеза Војводине Драган Симовић.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK