A- A A+

Одржан састанак пројектног тима у оквиру пројекта Active Girls

.

28102019 Opens 18

У понедељак 04. новембра 2019. године у Плавом салону Покрајинске владе у Новом Саду одржан је 5. састанак пројектног  тима у оквиру пројекта пројекат „Подршка спортским и физичким активностима девојчица – ActiveGirls“, који суфинансира Европска унија кроз Interreg - IPA програм прекограничне сарадње Мађарска–Србија, са укупним буџетом од 210.865,04 евра, од чега средства Европске уније (ИПА) износе 179.235,28 евра.

Водећи партнер на пројекту је Покрајински секретаријат за спорт и омладину а остали партнери су Фонд „Европски послови“ АП Војводине, Општина Сентеш у Мађарској и Сквош клуб „Тиса“ из Сегедина.

Састанак је водио Марко Адамовић, менаџер пројекта из Покрајинског секретаријата за спорт и омладину. На радном састанку је направљен кратак преглед и пресек стања на свим активностима. Највише се разговарало о реализацији преосталих активности као што су менторски програм, извођење демо часова, организација затварајуће конференције, прикупљање података и израда мобилне апликације.

У радној атмосфери, кроз питања и одговоре, партнери су детаљно размотрили и разјаснили све недоумице како би пројекат неометано могао да настави са реализацијом.

На крају састанка присутнима се обратио Владимир Батез, покрајински секретар за спорт и омладину. Господин Батез је изразио задовољство обзиром да се овај прјекат успешно приводи крају и да су готово све кључне активности завршене и утрошена средства успешно оправдана. Покрајински секретар за спорт и омладину је нагласио да ће Секретаријат наставити са аплицирањем и реализацијом пројеката из ЕУ фондова у наредном периоду.

Поред Марка Адамовића, чланови пројектног тима испред покрајинског секретаријата за спорт и омладину су Данијела Дабић-финансијски менаџер и Драган Величковић-администратор пројекта.

Састанку су присуствовали, испред Фонда „Европски послови“ АП Војводине Тамара Глишић-Кривошија, испред општине Сентеш Шандор Лантош и Ласло Рак и испред Сквош клуба  „Тиса“ из Сегедина Иштван Немет.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK